Wie zijn wij

Voor ons is het belangrijk dat wij als advocaten een frisse blik hebben. Zowel op de wereld als op uw zaak. De zin “Think outside the box” valt dan ook geregeld bij ons op kantoor. Helaas heeft de advocatuur een oubollig karakter. Wij willen laten zien dat dit ook anders kan door mee te gaan met de laatste technische ontwikkelingen binnen onze vakgebied, te leren van het verleden, maar wel altijd naar de toekomst te kijken en onszelf te blijven herontdekken.  Op deze manier willen wij mensen helpen met datgeen waar zij recht op hebben.

Hiernaast hebben wij vier punten opgesteld, die volgens ons belangrijk zijn om ons doel te bereiken en die ons als ambitieuze advocaten kenmerken:

  • Recht lijkt vaak iets ontastbaars, zelfs iets onbereikbaars. De regelgeving is dan ook niet altijd eenduidig en transparant. Daardoor blijven juridische zaken vaak abracadabra voor leken. Wij doen dat anders. Wij nemen de cliënt bij de hand en maken inzichtelijk welke stappen en welke processen kunnen worden doorlopen.
  • We willen het beste voor onze cliënt. Daarom rekenen we eerlijke prijzen. Maar daarom zullen we ook eerlijk zijn over de kansen en mogelijkheden. Wat is uiterst haalbaar? Waar heb je recht op? Oprecht zijn betekent ook dat we ons inleven in de cliënt.
  • Recht is niet eenduidig en transparant. Er is nooit helemaal consensus over wat redelijk en billijk is. Aan de advocaat om dan door te zetten. Net zo lang tot die specifieke regel of dat unieke geval is gevonden. Volharding zit hem ook in de lange adem. We geven niet op, ook al ziet het er in het begin misschien niet altijd rooskleurig uit. Daarnaast zit volharding hem in de manier waarop we werken. Bij ons is onverrichter zaken taboe. We leveren onze diensten compleet en waterdicht.
  • Toga’s en pakken horen erbij. Maar dat betekent niet dat we niet in de people’s business zitten. Bij ons houdt de relatie stand. Ook als ‘de zaak is afgedaan’.