Mensen

Het Team


Fakiri & Fakiri-23

N.M. Fakiri Advocaat

Voor Nawid staat het beste resultaat behalen voorop! Dit wil echter niet zeggen dat de weg naar dit resultaat er niet toe doet. Juist de genomen weg definieert het eindresultaat. Nawid heeft zich tijdens zijn studie Nederlands recht gespecialiseerd op het gebied van sociale zekerheid en het arbeidsrecht. Bovendien heeft Nawid zich in de praktijk op het gebied van het strafrecht meer dan kundig getoond.

Samen met een aantal andere juristen, waaronder Murteza en Jawid, heeft Nawid RechtGarant Juridisch Advies & Incasso bureau opgericht. Na een succesvolle periode bij RechtGarant Juridisch Advies en Incasso, is Nawid als advocaat begonnen. Nawid treedt voor zowel het bedrijfsleven als particulieren op.

Bijzonderheden:

  • Voorheen partner en medeoprichter RechtGarant Juridisch Advies & Incasso
  • Voorheen paralegal Lucardie en de Visser Advocaten
  • VAR – Vereniging voor het Bestuursrecht
  • VvA – Vereniging voor Arbeidsrecht

Neem contact op met Nawid Fakiri:

T: +31 (0)70 314 24 14
M: +31 (0)6 411 231 68
E: nmfakiri@fakiri-advocaten.nl


Fakiri & Fakiri-30

M.W. Fakiri Advocaat

Murteza wordt gekenmerkt door zijn doorzettingsvermogen en zijn kennis van het recht. Murteza heeft zich tijdens zijn studie Nederlands recht gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht.

Hierna heeft Murteza zich door zijn werkzaamheden bij RechtGarant en ISM eCompany, kundig gemaakt in het procederen. Voor Murteza is de klik met de cliënt belangrijk, immers de beste resultaten worden door samenwerking behaald. Murteza treedt voor zowel het bedrijfsleven als particulieren op.

 

Bijzonderheden:

  • Voorheen partner en medeoprichter RechtGarant Juridisch Advies & Incasso
  • Voorheen bedrijfsjurist ISM eCompany
  • VvBR- Vereniging voor Burgerlijk Recht

Neem contact op met Murteza Fakiri:

T: +31 (0)70 314 24   14
M: +31 (0)6 460 653 97
E: mwfakiri@fakiri-advocaten.nl


Fakiri & Fakiri-17

A.J. Fakiri Advocaat

Jawid staat bekend om zijn enthousiasme en om zijn natuurlijke rust die hij uitstraalt. Jawid heeft zich tijdens zijn studie Nederlands recht gespecialiseerd op het gebied van het strafrecht. Naast het strafrecht heeft Jawid zich meer dan bekwaam gemaakt op het gebied van het vreemdelingenrecht.

Jawid heeft veel ervaring opgedaan door zijn werkzaamheden bij RechtGarant. Het strafrecht en het vreemdelingenrecht kunnen zeer emotionele rechtsgebieden zijn. De natuurlijke rust die Jawid uitstraalt zorgt er voor dat cliënten, tijdens een zitting, goed voorbereid en kalm voor de dag komen.

Naast deze werkzaamheden zet Jawid zich belangeloos in voor diverse non-profitorganisaties.

Bijzonderheden:

  • Voorheen partner en medeoprichter RechtGarant Juridisch Advies & Incasso

Neem contact op met Jawid Fakiri:

T: +31 (0)70 314 24  14
M: +31 (0)6 419 849 36
E: ajfakiri@fakiri-advocaten.nl

* Werkzaam bij Fakiri Advocatuur gevestigd aan de Javastraat 10. Fakiri & Fakiri advocaten is de gezamenlijke handelsnaam van Fakiri & Fakiri Advocaten en Fakiri Advocatuur.