Werkwijze

Recht staat voorop
Wij willen recht halen. Dat geldt voor onze opdrachtgevers. Maar ook voor de andere mensen die we tegenkomen. En natuurlijk ook onszelf. Recht is voor iedereen.

Duik diep…
Recht is geen wiskunde. De opgave is dan ook wat ingewikkelder dan 1+1=… Wij benaderen een zaak daarom altijd met een open blik. En duiken er net zo diep in tot weij de oplossing vinden.

Wees helder
Tussen de regels door lezen’, wordt vaak gezegd. Maar ook de regels zelf moeten leesbaar zijn. Wij zijn altijd compleet, helder en duidelijk. In ons werk, maar ook in onze samenwerkingen.

Werk samen
Recht is zo breed en ingewikkeld, het vergt expertise om je op een bepaald gebied toe te spitsen. Dit weten wij, en daarom werken wij per rechtsgebied. We willen alleen doen waar we goed in zijn; zo streven wij onze hoogste klasse na. Ligt een bepaalde klus niet direct in onze macht, dan zijn er twee opties: a) Wij werken samen met een partner die hier wel de juiste expertise voor heeft. b) Wij geven eerlijk aan dat dit iets is waar wij niet de geschikte partij voor zijn.

Mik hoger
Ambities zijn er om na te leven. Wij leggen de lat hoog. Zo halen wij het beste uit onszelf.